Ponedeljak 20.06.2011.
13:37
24 sata

Ejmi dobila pare, organizatori nemi

Predstavnik produkcijske kuće “Avalon“ koja je organizovala koncert, Sagor Mešković, kaže za list “24 sata“ da im se niko od publike nije žalio zahtevajući nadoknadu.

Ejmi Vajnhaus bila je totalno odsutna na koncertu u Beogradu

“Našim ugovorom njoj je isplaćen novac još pre mesec dana, tako da je dobila pun honorar. Ugovor je takav da mi nemamo pravo da intervenišemo u vezi s njenim nastupom, ni koliko će da traje, ni kako će da izgleda. Svi smo jako želeli da ona dođe u Beograd i da je uživo čujemo, ali verujem da smo se i mi kao organizatori, ali i publika, ipak pribojavali da nešto ovako može da se desi“, kaže Mešković.

Ipak, stoji i to da je postojao tračak nade da će sve ispasti kako treba, budući da su iz Londona pristizale vesti o uspešnoj rehabilitaciji i tajnom koncertu na kojem je sjajno pevala i izgledala, a tu su i striktna uputstva hotelskom osoblju da skloni piće iz njene sobe, ali i sa čitavog sprata.

Prema saznanjima “24 sata“, niko od organizatora je nije video niti imao kontakt sa Ejmi - njen menadžment je sam organizovao smeštaj i prevoz, tako da se ne zna kako je mogla da dođe do droge ili alkohola.

U svakom slučaju, cela akcija je propala, što je bilo jasno čim je popularna pevačica stupila na scenu, pala, izula se, promumlala par reči i pokušala da počne da peva...

Iako je bilo zabranjeno slikanje, snimci “rasute” Ejmi preplavili su internet, a strani mediji već uveliko “trube” o tome opravdavajući nezadovoljstvo ovdašnje publike.

Ejmin povratak na scenu bio je dugo očekivan, budući da se od njenog proboja na scenu sjajnim albumom “Back to black“ 2006. godine, više pričalo o skandalima koje izaziva nego o muzici.

Prilika da dokaže svoj nesporni talenat još jednom je propala zahvaljujući njenoj gluposti jer su posle blamaže u Beogradu otkazani koncerti u Istanbulu i Atini, a nastavak turneje je i dalje pod znakom pitanja.

2024 © - Vesti online