Nedelja 19.06.2011.
11:44
Alo!

Ana se samo šalila sa Tomom

Poznata pevačica je u četvrtak na otvaranju terase vile “Jelena“ u društvu portparola državnog tužilaštva zadigla svoj šorts tačno ispred njegovog lica, pokušavajući da ga ubedi da je najnormalnija stvar da se tako pojavi u sudu, što je nedavno i učinila.


“I šta fali da ja dođem ovakva. Tomo, ajde, budi prijatelj, pa mi završi da me niko ne dira“, rekla je Nikolićeva Tomi, koji je, nakon odmeravanja, gledao potpuno zbunjeno, a potom okrenuo glavu kada je video da ga fotografi slikaju.

I šta fali Aninom šortsu!?


“Što se tiče tog događaja, ja sam se samo našalila sa portparolom a pro po mog pojavljivanja u sudu pre nekoliko dana, kada sam došla u šortsu. To je bila samo šala“, izjavila je Ana za “Alo!“, objašnjavajući da nije imala zlu nameru.


Međutim, na jučerašnju izjavu Tome Zorića da je iskoristila njegovo društvo kako bi se slikala za novine, žustro je odbrusila.


“Ako ćemo realno, svakog dana sam u novinama, tako da nema potrebe da koristim Tomu Zorića za medijsku promociju“, izjavila je ona.


Takođe, ostalo je nepoznato da li će biti kažnjena za ulazak u sudnicu oskudno obučena, kao i da li će joj Zorić pomoći da izbegne kaznu, jer se, bar prema rečima Nikolićeve, posle pokazivanja atributa portparolu tužilaštva, nije čula, ni videla sa njim.


Tomo prihvata Aninu šalu


Iako su prošlog četvrtka mnogi smatrali da je u zavidnom položaju, Tomo Zorić ne misli tako, ali se ipak ne ljuti na Anu Nikolić. On je u izjavi za “Alo!“ rekao da zadizanje šortsa i pokazivanje stražnjice portparolu državnog tužioca na javnom mestu i nije toliko strašna stvar.


“Ana jeste iskoristila trenutak dok smo sedeli zajedno i napravila tu šalu, ali ja nisam ljut. Ja sam ozbiljan, porodičan čovek, ali mogu da prihvatim šalu, a premda ona nije imala na umu ništa maliciozno, nemam šta da joj opraštam“, kaže Zorić.

2024 © - Vesti online