Nedelja 19.06.2011.
02:14
svetplus.com

Stefan Petrušić pobednik "Zvezda Granda"

Stefan Petrušić

Pobednik takmičenja dobiće luksuzni stan u Beogradu i snimanje albuma, drugoplasirani automobil, dok su ostali finalisti dobili mogućnost da snime pesmu za "Grand" produckiju i učestvuju u letnjoj turneji.


Meseci takmičenja, truda, suza i dokazivanja su iza osmoro mladih ljudi, iako je pobednik finala samo jedan, ne znači da se neko od ostalih takmičara neće izboriti za svoje mesto na estradi i izgraditi uspešnu pevačku karijeru.


Prvi krug - ćao za Bojanu i Andreja

Mirjana Mirković, Bojana Šarović, Ivana Pavković, Dragi Domić, Stefan Petrušić, Andrija Marković, Milan Mitrović i Mišel Gvozdenović pokušali su da pokažu ono najbolje, iako na mišljenje publike sigurno nije uticao samo nastup u subotu uveče, nego meseci takmičenja iza njih.


Posle nastupa takmičara i samo 20 minuta glasanja, stiglo je oko 125.000 glasova, potom je napravljen presek glasova, te je odlučeno da u prvom krugu finalne večeri takmičenje napuštaju Bojana Šarović iz Subotice i Andrija Marković, koji je istakao da "tek sada predstoji ono pravo" i borba za svoje mesto na estradi.


Drugi krug - odoše Dragi i Mirjana

U drugom krugu, posle 40 minuta glasanja, stiglo je 240.000 glasova i odlučeno je da takmičenje napuštaju Dragi Domić koji se zahvalio svima i rekao: "Ja sam moj san ispunio i najsrećnija sam osoba na svetu" i Mirjana Mitrović koja se zahvalila svima na glasanju.

2024 © - Vesti online