Subota 18.06.2011.
10:39
Beta

Ejmi Vajnhaus večeras na Kalemegdanu

Na koncertnom spektaklu pod nazivom "Tuborg Ultimate Summer", pevačica hitova poput "Valerie", "Stronger Than Me", "You Know I'm No Good" ili "Love Is a Losing Game", trebalo bi da nastupi posle 22.30.

Bina u Donjem gradu je spremna za šou

Program na Kalemegdanu počinje od 18.00 didžej Selekter from Venis, između 19.30 i 22.30 sviraju regionalni sastavi "Elemental", "Zemlja gruva" i "Bei d' fiš" sa Karolinom Gočevom, a oko 00.30 multiinstrumentalista Mobi, poznat po hitovima "Porcelain", "Natural Blues" i "Why Does My Heart Feel So Bad?".

Vajnhausova je posle uspešnog prvenca "Frank" (2003), status svetske džez-pop-soul zvezde potvrdila drugim albumom "Back to Black" (2006), za koji je dobila pet "Gremija", ali je potom, umesto novom muzikom, više skretala pažnju javnosti ekscentričnim ponašanjem i problemima s drogom i alkoholom.

Pred početak evropske turneje, 27-godišnja Vajnhausova početkom juna je završila jednonedeljni tretman u londonskoj klinici Prajori za lečenje psihijatrijskih problema, zavisnosti od alkohola i droga, ali njen predstavnik za javnost nedavno nije saopštio konkretne razloge lečenja.

Pred nastup u Beogradu održala je i tajni nastup u jednom londonskom klubu, a oni koji su se na njemu zatekli tvrde da se Ejmi vratila u formu.

Na nedavnoj konferenciji za novinare u Beogradu generalni direktor organizoatora koncerta "Avalon produkcije", Boban Miloševski, rekao je da je za koncert na Kalemegdanu "siguran da će sve biti uredu".

Kako bi se potrudili da sve prođe u najboljem redu, menadžment pevačice rezervisao je ceo sprat u beogradskom "Hajatu" i strogo zabranio unošenje alkohola u taj deo hotela.

Poslednaj šansa za kartu

 

Karte po ceni od: 3.300 dinara za parter 2, 3.800 za parter 1, 4.500 za fan pit i 9.000 za VIP mesta, mogu se nabaviti na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu, tržnom centru "Ušće", kao i širom Srbije u knjižarama "Vulkan" i "Delfi/Laguna".

 

Ulazi na koncert biće otvoreni od 18 sati, a prilaz koncertnom prostoru moguć je samo iz Bulevara vojvode Bojovića koji će biti zatvoren za saobraćaj od 12 časova do sutra u 5 ujutro. Zbog koncerta će od 16 sati biti onemogućen i pristup Gornjem gradu na Kalemegdanu.

2024 © - Vesti online