Subota 18.06.2011.
04:06
Radio KiM

Emisija "Slobodno srpski" ponovo na RTK

Autor emisije "Slobodno srpski" Budimir Ničić u izjavi za KIM radio je kazao da je sa menadžmentom RTK dogovoreno da se emitovanje emisije nastavi.

Budimir Ničić

“Sa rukovodstvom RTK sam imao srdačan i konstruktivan sastanak, i u principu smo sve dogovorili, ali ćemo ipak ovih dana potpisati i ugovor u kojem će biti precizirana prava i obaveze obe strane, kako bi se izbegle sve eventualne nejasnoće. Srećan sam zbog toga, jer moji i napori mog tima nisu bili uzaludni, ali jos više zbog gledalaca koji će i preko RTK imati priliku da budu objektivno informisani o tome kako žive i s kojim se problemima suočavaju Srbi na Kosovu, ali i svi drugi građani. Stekao sam utisak da me menadžment RTK ohrabruje da nastavim da hrabro, pravdoljubivo i nepristrasno radim svoj posao i da u emisiji suočavam različita mišljenja uticajnih ličnosti o Kosovu i povodom Kosova”, rekao je Ničić.

Radio televizija Kosova je pre dva i po meseca ukinula emitovanje emisije “Slobodno srpski” prekinuvši u 18. minutu emisiju u kojoj je gost bio Momčilo Trajković, uz obrazloženje da je neprofesionalna i pristrasna.

Emsija “Sobodno srpski” se već 8 meseci svake nedelje od 18 sati emituje na kanalima televizija Herc, Mir i Puls, a od nedavno priliku da emisiju čuju imaju i slušaoci KIM radija u istom terminu.

Na RTK emisja se emituje sredom od 17 sati i 20 minuta.

2024 © - Vesti online