Petak 17.06.2011.
15:09
Vestionline

Uvežbale idealan osmozubi osmeh

Osoblje u vozu izvežbano kao za slet

Kako bi svaki putnik imao najbolja četiri sata svog života, rukovodioci za uslužno osoblje na super brzom vozu osmislili su bizarna pravila i načine obuke. 

Tako je devojkama dozvoljeno da se smeju tako da se vidi samo osam prednjih zuba. Ovaj podvig postiže se svakodnevnim žvakanjem štapića za jelo. Neophodno je i da se osmehuju očima. To postižu tako što, osim očiju, pokriju celo lice i smeju se jedne drugima.

Osim toga, devojke moraju biti sposobne da izvedu impresivan talent šou. I na kraju, putnicima je potrebno osigurati "5S" usluge. Taj termin se odnosi na osmeh, brzinu, standarde, iskrenost i pružanje zadovoljstva.

Kineski "metak" voz čeka svoju premijeru

Kao poslužitelji na "metak" vozu radiće 313 devojaka starih od 19 do 22 godine, a izabrane se među 3.000 koliko ih je apliciralo za posao. Svaka od njih ispunjava standarde visine, odnosno više su od 165 centimetara.

Šangaj - Peking "metak" voz je u decembru prošle godine oborio svetski rekord za vreme probne vožnje, koji je iznosio 486,1 km po satu. Prvi zvanični put zakazan je za prvi jul. 

2024 © - Vesti online