Četvrtak 16.06.2011.
21:47
Vestionline

Tejgo prešao u Bazel, a Ivanov u Partizan

Prins Tejgo - novo lice švajcarskog Bazela

Reprezentativac Gane ispunio je tako sebi želju pa će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, pošto je Bazel prvak Švajcarske. On je sa Bazelom potpisao dvogodišnji ugovor.

Klub iz grada Rodžera Federera platiće devet miliona dolara, što Hofenhajmu, što na platu Prinsa Tejga.

Prins Tejgo je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Partizanu, za koji je postigao devet golova u šampionatu, pomogavši ekipi da stigne do četvrte uzastopne šampionske titule u Srbiji.

Klub iz Humske nije želeo da plati Hofenhajmu milion i 800.000 evra obeštećenja za Ganijca.

Bugarin Ivanov novo pojačanje Partizana

 

Fudbalski klub Partizan od danas je jači za reprezentativca Bugarske i dojučerašnjeg štopera Alanije Ivana Ivanova. Po informacijama iz Bugarske, Partizan će Alaniji platiti 600.000 evra za Ivanova.

 

Ivanov je u četvrtak bio u Beogradu sa menadžerom Emilom Dančevim, koji je inače i agent Dimitra Berbatova, i dogovorio saradnju sa srpskim šampionom. Ugovor je dogovoren na dve sezone, sa mogućnošću produženja na još jednu godinu. Bugarski reprezentativac je promovisan sinoć u Klubu privrednika na proslavi četvrte uzastopne titule prvaka.

 

Partizan je na ovaj način rešio deo problema u poslednjoj liniji tima, koji je nastao penzionisanjem Mladena Krstajića i suspenzijom Marka Jovanovića, koji je blizu prelaska u Dinamo Minsk. Takođe, još uvek je moguć odlazak Stefana Savića.

 

Ivanov je šesto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, posle Vladimira Volkova, Vladimira Jovančića, Dejana Babića, Saše Ivkovića i Saše Markovića.

2024 © - Vesti online