Četvrtak 16.06.2011.
10:33
Blic

Ejmi želi da obiđe Beograd

Ejmi je oduševila publiku pre dva dana na tajnom nastupu u Londonu

Deo njenog tima već danas stiže u Beograd, a ispod zidina Kalemegdana već nekoliko dana traje montiranje bine za spektakl u subotu.

One koji nestrpljivo čekaju da čuju Ejmi u Beogradu, a bili su skeptični da li će ponovo zbog droge i alkohola napraviti neki ispad i minirati koncert u Srbiji, obradovaće vest da je Ejmi 14. juna imala odličan tajni nastup pred 100 ljudi u jednom londonskom klubu. To je ujedno bila i kratka priprema za turneju na kojoj će održati 12 koncerata, nakon rehabilitacije u jednoj klinici za lečenje bolesti zavisnosti u Londonu.


Čak je i britanski “San” objavio da je pevačicin menadžment tražio od organizatora u Beogradu da ni u jednoj sobi u hotelu u kom će Ejmi odsesti ne bude alkohola, kao i da hotelsko osoblje ne dostavlja alkohol na taj sprat, u slučaju poziva na recepciju. Kasnije je otkriveno da je isti zahtev upućen i u ostalih 11 gradova.


Na Kalemegdanu će Ejmin glas odjeknuti oko 22.45, a s njom će na sceni biti devetoro muzičara. Posle ponoći na binu će istrčati ikona elektronske muzike Mobi, a pre nastupa svetskih zveda publiku će zagrevati popularni regionalni izvođači: Elemental, Bei d Fiš i Zemlja gruva.

Karata još ima

 

Karte po ceni od: 3.300 dinara za parter 2, 3.800 za parter 1, 4.500 za fan pit i 9.000 za VIP mesta, mogu se nabaviti na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu, tržnom centru "Ušće", kao i širom Srbije u knjižarama "Vulkan" i "Delfi/Laguna"

2024 © - Vesti online