Sreda 15.06.2011.
12:00
K. Savić - Vesti - Foto:

Nemaština i nemoć u srce pogađaju

Božidarka Boža Aksentijević
 



- Kada je moj otac Sava saznao posredstvom vašeg lista o baki Božidarki, koja 40 godina često gladuje i živi u zemunici bez ikog svog ko bi je pogledao, obišao, obasipao pažnjom i ljubavlju, nije mogao da ostane ravnodušan i odmah je poželeo da joj pomogne i makar malo olakša surovu svakodnevicu - rekla je donatorova ćerka Đurđica Halgašev, koja je pomogla ocu Savi da uputi pomoć.


Novopristigla donacija iz Kanade, povod je da reporteri "Vesti" narednih dana, još jednom posete Božidarku - Božu Aksentijević, uruče joj novac i verno zabeleže sve što bude poručila svojim dobročiniteljima.


O tome kako je protekao susret sa ovom staricom, dobrotvor će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista i bar na taj način podeli radost sa bakom kojoj je pomoć poslao.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

2024 © - Vesti online