Sreda 15.06.2011.
04:14
Vesti

Uvredu mlade platio glavom

Obračun se dogodio ispred Doma kulture u Bršadinu, gde je Miroljub S. došao iz Pačetina da proslavi udaju svoje ćerke u šestom mesecu trudnoće.

Tokom večeri, grupa mladića je iz obližnjeg kafića upućivala prostačke uvrede mladi. Ipak, u tim trenucima ništa još nije slutilo na tragediju i mladoženja je pokušao da razgovara sa njima i da ih urazumi. Oni, međutim, nisu prihvatili ruku pomirenja nego su nastavili s prostaklucima, pa Miroljub S. oko dva sata posle ponoći više nije mogao da trpi, već je i on nastojao da ih primiri.

Umesto toga, izbila je svađa i došlo je do koškanja. Očevici kažu da su Ratko J, iz Trpinje i njegov drug napali Miroljuba S. Tada je odjeknuo pucanj i Ratko J. stropoštao se na travnjak ispred Doma kulture, gde je preminuo, a tlo je ujutro još bilo natopljeno krvlju.

Mesto obračuna: Ratko J. pao na travnjak i iskrvario

Policija je potvrdila u saopštenju osnovni scenario događaja, ali je ostalo nejasno kako je ranjena Veselka. Pretpostavlja se da je ona pokušala da zaustavi supruga i da je pištolj tada opalio, a još nije saopšteno koliko je metaka ispaljeno. Projektil je Veselku pogodio u nadlakticu i naneo prostrelnu ranu. Lekari Kliničke bolnice u Osijeku saopštili su da je reč o rani koja je opasna po život, ali da je Veselkino stanje stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni Miroljub S. ima urednu dozvolu držanje pištolja iz koga je pucao.

2024 © - Vesti online