Ponedeljak 13.06.2011.
11:40
Vestionline

“Parni valjak” počeo pripreme

Na prvo okupljanju crno-belih predsednik Partizana Dragan Đurić se kratko obratio prvotimcima osvajača duple krune.


"Prošle sezone smo napravili veliki posao i tim putem ćemo ići i sledeće sezone. Morate biti mudri i strpljivi, dobro pripremljeni i morate zapeti iz sve snage. Ako se uspesi ne ponove nikome neće letiti glava, ali rad se sigurno na kraju isplati", rekao je Đurić.

Na spisku crno-belih je 28 igrača, s tim što Miljković, Kamara, Petrović i Savić imaju odmor do 19. juna zbog reprezentativnih obaveza, a povratnik sa pozajmice Lamin Dijara stiže u toku dana.

Trener Aleksandar Stanojević je poželeo "srećnu i berićetnu" sezonu svojim izabranicima, dodajući da su svi u klubu željni novih uspeha i da jedino tako razmišljaju

On je dodao da će status Lamina Dijare, koji je se vraća sa pozajmice iz Emirata biti poznat kada se vidi u kakvom je fizičkom stanju.

"Videću u kakvom stanju će doći i onda ćemo proceniti da li je pojačanje jer je poznato da je imao dugu pauzu zbog povrede", rekao je Stanojević, a onda se prvotimcima obratio njihov dojučerašnji igrač, a sada novi sportski direktor Mladen Krstajić.

“Moj odnos sa vama ostaće isti, jedino što me više nećete imati na terenu. A kako sam igrao poslednjih pola godine - ništa neće izgubiti. Na raspolaganju sam vam 24 sata”, poručio je Krstajić.

U "Zemunelu", se na prvom treningu našao i novi igrač. U pitanju je tamnoputi Abraham, za kog se u ovom trenutku zna jedino da je u pitanju momak iz Gane, rođen 1993. godine, a da se u taboru crno-belih nalazi na probi. 

2024 © - Vesti online