Ponedeljak 13.06.2011.
12:53
Beta

Bjela snima nastavak filma "Montevideo, bog te video"

Scena iz prvog dela "Montevidea"
 

"Posle obimnih produkcijskih priprema, snimaće se drugi deo filma o uspehu domaće (fudbalske) reprezentacije (Jugoslavije) na Prvom svetskom prvenstvu 1930. godine. Ekipa filma će na Tenerifima provesti oko četiri snimajuće nedelje", piše u saopštenju.

Kako se navodi, u snimanju nastavka učestvuju glumci iz prvog filma: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić.

Iz prvog dela filma "Montevideo, Bog te video", najvećeg bioskopskog hita u Srbiji poslednjih godina sa preko 500.000 gledalaca, u drugom igraju i 13-godišnji Predrag Vasić, Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

"Njima se u drugom delu filma pridružuje i mladi glumac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka", navode producenti. "Intermedija" je podsetila da su scene dvonedeljnog putovanja fudbalera do glavnog grada Urugvaja, snimljene krajem 2010. godine u scenografiji posebno konstruisanog broda u banatskom mestu Baranda.

"Brod površine oko 1.000 kvadratnih metara je konstruisan na tri nivoa i u filmu predstavlja poštanski brod 'Florida'. Odgovarajući ambijent na Tenerifama, veoma nalik na južnoamerički, odlično će poslužiti za snimanje scena koje se događaju u Montevideu", kaže "Intermedija".

2024 © - Vesti online