Nedelja 12.06.2011.
21:17
Blic

Dečak poginuo igrajući se bombom

Dečaci se igrali bombom

Dečaci su bili sami kod kuće, pa niko ne zna kako je do nesreće došlo, ali se zna da je eksploziju izazvala ručna bomba koju je sa ratišta iz Hrvatske doneo pokojni otac sada stradalog momka.  U kući je pronađena još jedna neaktivirana bomba, a podrum je pun različitog naoružanja.
 

Kako "Blic“ saznaje, majka i baka stradalog mladića bile su u trenutku nesreće na groblju, pošto je otac porodice preminuo pre dva meseca. Sestra je bila u komšiluku. Nijedna nije znala šta se dešava u kući sve dok se nisu vratile i zatekle hitnu pomoć i policiju.


Sestra se prva vratila i zatekla mrtvog brata, a majka nije ni videla telo sina. Lekari joj nisu dali da prođe do kuće, nego su joj dali sredstvo za smirenje i držali je van mesta nesreće.

- Otac mi je na rukama umro, a sada sam na rukama držala i preminulog brata. Jedino sam ja znala šta imamo u podrumu, ali nisam očekivala da će od toga moj brat i da pogine. Teško mi je jer sam jedino njega imala, a od očeve smrti, tokom poslednja dva meseca, uopšte nismo razgovarali - rekla je Snežana M, četiri godine starija sestra preminulog mladića.

2024 © - Vesti online