Petak 10.06.2011.
23:07
Vestionline

Britni Spirs se tajno verila

Britni Spirs
 

Prema spekulacijama američkih medija, Trevik je zaprosio Britni u intimnoj atmosferi njihovog stana u Los Anđelesu ispunjenog ružama i svećama, dok je čitao romantičnu pesmu koju je napisao za tu priliku.


''Britni je očajnički želela da se smiri i da ima još dece. Ali ona je veoma tradicionalna i nije želela da zasnuje porodicu sa Džejsonom dok se ne venčaju'', rekao je anonimni izvor za jedne američke novine.


Britni Spirs je navodno primećena kako nosi prsten sa dijamantom u obliku cveta na prstu na kom bi trebao da stoji verenički prsten. Međutim, njen publicista iz Velike Britanije Šošana Stoun je na društvenoj mreži Tviter napisala da su ''priče o veridbi netačne''.


Prošlog meseca Spirs i Trevik su objavili kako su raskinuli sve svoje poslovne veze kako bi mogli da provode što više vremena zajedno.


Britni Spirs se dva puta udavala. Prvi put se udala 2004. za svog druga iz detinjstva Džejsona Aleksandera od kojeg se razvela samo nekoliko dana kasnije, da bi se iste godine venčala sa plesačem Kevinom Federlajnom s kojim ima dva sina. Par se uz veliku medijsku galamu razveo 2007. godine.

2024 © - Vesti online