Četvrtak 09.06.2011.
18:09
Alo

Vendi: Sergej ima zakržljalo dugme u gaćama! Sergej: Dođi, pa proveri!

Pozvao Vendi i novinare da zajedno provere koliki mu je: Sergej Trifunović

"To nije predviđeno za sve muškarce, recimo, postoji manjina kojoj to ne pomaže", rekla je Vendi i sama istakla primer popularnog glumca Sergeja Trifunovića kao nekog kome ovo ne bi pomoglo.


"Takve osobe poseduju zakržljalo dugme u gaćama", rekla je Vendi. Na pitanje da li je bila sa njim, pa to zna, odgovorila je: "Ma ni za sva blaga ovog sveta ne bih mogla da budem sa njim. Da nije kao što ja pričam, ne bi ga svaka žena ostavljala. U njegovom slučaju preparat ne pomaže", zaključuje Vukelićeva i objašnjava kako je došlo do njene saradnje sa firmom koja proizvodi preparat.


"Ljudi su čuli, videli, primetili, kako god, da sam vulkan na sceni, u medijskim pojavljivanjima, a takva osoba im je trebala za takav proizvod. Tako da kombinacija mene i tog proizvoda je pun marketinški pogodak. Proizvod i ja smo organsko jedinjenje koje je u stvari želja svakog muškarca", rekla je Vendi na kraju.


Sergej Trifunović je rekao da Vukelićeva njegov polni organ nikada nije videla, a novinare i Vendi je pozvao da dođu i zajedno provre šta nosi u gaćama.


"Pa pošto vas zanima, predlažem da dođete zajedno sa Vendi da to proverite. Ta osoba nikada nije videla moj zakržljali komad mesa. Dakle, ona ga nikada nije nosala da bi to znala!", izjavio je Trifunović.

2024 © - Vesti online