Sreda 08.06.2011.
21:06
S media, Opera 17

Marijana fatalna za Nemeša, a Bojani "mami uzdahe"

Bojana i Nemeš đuskaju kao "par"
 

Nemeš je bio izuzetno oduševljen dolaskom profesora pevanja povodom novog zadatka "Balkan Song Contest 2". Voleo bi da dobije profesionalno mišljenje profesora o njegovom pevanju.

Brendon je takođe zadovoljan novim zadatkom pa se hvalio kako je imao dobar nastup, da je bio pun energije i da mu je skakanje po kući dobro došlo. Ali posle pevanja, red je došao na koreografiju i uvežbavanje iste.

Brendon: Bojana nije zaljubljena u Nemeša...

 

Pre par dana, u razgovoru sa Marijanom i Sorajom, Brendon izneo sumnju da Bojana nije zaljubljena u Nemeša, već u Marijanu, kako prenosi portal "Opera17".

 

Naime, u razgovoru sa Sorajom i Marijanom, on je otkrio da ima drugačiju teoriju o tome u koga je zaljubljena Bojana. Dok su se Marijana i Soraja složile su se oko toga da Bojana sve vreme glumi, da je izuzetno stegnuta, te da nije trebala ni da ulazi u ovaj reality, a onda je Brendon izneo svoju teoriju.

 

- Vi i dalje stojite iza priče da je Bojana zaljubljena u Nemeša? Ja imam drugačiju teoriju. Ja mislim da je ona zaljubljena u Marijanu – rekao je Brendon, što je dobro nasmejalo Marijanu i Soraju.

 

Svima je poznato je da je zbog ljubavne priče Marijane i Nemeša puklo Bojanino i Marijanino prijateljstvo. Međutim, Brendon ima drugačiju teoriju. Ostaje da vidimo šta će se dalje desiti.

 

Da podsetimo, na samom početku "Velikog brata", provukla se priča da Bojana voli devojke iako je njen brat to demantovao.

2024 © - Vesti online