Četvrtak 09.06.2011.
08:00
S media

Zašto je preveliki penis "nezgodan"?

Iako se veruje da žene vole velike muške polne organe, pitanje je koliko su oni zaista "praktični"
 

 

"Duboko grlo" ne dolazi u obzir


Muškarci zaista vole kada njihove partnerke za vreme felacija penis gurnu duboko u grlo. Ako je prevelik, to neće biti moguće, pa će takvom muškarcu biti uskraćeno takvo uživanje. Tip sa velikim takođe je uskraćen prakse da za vreme felacija ženu uhvati za glavu i sam određuje tempo i dubinu. Iako će nekim ženama veliki penis biti jako privlačan na prvi pogled, biće ipak jako oprezne kad ga približe usnama.

Analni seks je otežan


Nešto slično važi i za analni seks. Nećemo da tvrdimo da neće biti moguć, ali sigurno će se odvijati veoma oprezno, polako i ne previše duboko. Veliki penis za ženu znači bol. Posebno ako muškarac želi da bude energičan i intenzivan. A ako naletite na ženu koja nema iskustva sa analnim seksom, sa velikim penisom teško da ćete uspeti da je uverite da uopšte proba.

Grublja penetracija je pod znakom pitanja


Malo grublja i duboka vaginalna penetracija, posebno kad muškarac poželi zaista nagle i divlje pokrete u navali strasti prijaju i ženama. Ali ako je penis prevelik, takva seksualna praksa će biti otežana, jer će žena osećati bolove čak u predelu stomaka, a može doći i do krvarenja zbog povrede vagine. Divlji seks je, dakle, sa prevelikim penisom gotovo nemoguć. Isto tako je nemoguća penetracija bez predigre, jer vaginalni mišići neće biti dovoljno opušteni da bi bez poteškoća primili oveći komad. Ne zaboravite da vagina nije dublja od nekoliko centimetara, pa teško može da se ekspresno prilagodi prevelikom penisu.

Neke poze ne dolaze u obzir


Kao što znate, kod nekih seksualnih položaja penetracija je dublja, što znači da će za muškarce sa velikim penisom biti otežana i nepraktična. Takav muškarac neće moći da sebi da oduška do kraja i zaista uživa u seksu. Vagina u određenim položajima penis prima zaista do kraja i duboko. Zbog toga se može dogoditi da će neke poze ostati zauvek samo stvar mašte, jer se ona neće usuditi da ponovi prethodno loše iskustvo.

Teže pronalazite kondome


Na nekom forumu pronašli smo raspravu o kupovini kondoma, što je za nekog muškarca, koji je imao zaista jako velik penis, predstavljalo pravu noćnu moru. Preko leta je otputovao u Japan i želeo je da sebi priušti malo telesnih uživanja sa lokalnim lepoticama. Budući da su Azijati poznati po malim penisima, naša muškarčina nije mogla da pronađe dovoljno velike kondome, a na kraju mu je pukao najveći koji je mogao da kupi. Da ne bi bilo zabune - i kod nas ne prodaju svuda velike "brojeve", već veličinu koja bi trebalo da odgovara svima, što je za nekoga ko ima veliki penis problem.

Žena vas posmatra kao seksualni objekat


Ovu našu sagu o minusima velikog penisa završićemo poslednjom, ali veoma zanimljivom konstatacijom, koja će se vlasnicima srednje velikog penisa možda činiti čudnom, ali za vlasnika ogromnog veoma je problematična. Posebno ukoliko želi ozbiljnu vezu u kojoj nije važan samo seks. Muškarac sa velikim penisom za ženu je često zaista samo penis. Posebna atrakcija koju, eto, mora videti i isprobati na vlastitoj koži. To će muškarcu u početku možda biti zanimljivo i kompliment, ali kasnije bi moglo da zasmeta što je, osim njegovog penisa, ne zanima ništa drugo.

2024 © - Vesti online