Sreda 08.06.2011.
00:16
Vestionline

Elektronska muzika po svetskim standardima

Polaznici će biti u prilici da u sklopu kursa (Electronic Music Production) rade na softverima koji su danas standard u svetskoj produkciji.

Vrhunsko znanje na vrhunskom softveru i mašinama

Kroz praktičan rad, učesnici EMP kursa moći će da nauče osnove muzičke produkcije, ali i unaprede svoja znanja o programima ''Ableton live'', ''Propellerhead Reason'', kao i ''MIDI programming'' i ''hard disc recording''.

  
" 'Ableton Live' i 'Propellerhead Reason' su najbolji softveri na tržištu, koji omogućavaju stvaranje muzike na jednostavan i kreativan način. Polaznici kursa će naučiti da koriste ove aplikacije kroz 'hands-on' pristup - kroz sam proces pravljenja  muzike, radeći aktivno na najsavremenijoj opremi, dok ostalo zavisi od njihovih ideja i talenta'', kazao je direktor SAE Instituta Edvard Tončev.

Kurs traje 12 nedelja, ukupno 72 sata, a termini predavanja su dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom. Predavač je Nenad Petronijević (Dj Shoxy), jedan od poznatijih srpskih di-džejeva.

Menadžer marketinga Milena Popović kazala je za ''Vesti-online'' da institut, koji je imao svoj štand na nedavno završenom festivalu ''Mikser'', daje letnji popust za sve kurseve.

''Cilj nam je da što većem broju, koji finansijski nisu u mogućnosti da priušte neki od kurseva, omogućimo da steknu znanje i uče po svetskim standardima'', istakla je Popovićeva.

Dodatne informacije na telefon +381 11 26 26 632, i-mejlom na adresu belgrade@sae.edu ili lično u SAE Institut Beograd u Čika Ljubinoj 8.

2024 © - Vesti online