Utorak 07.06.2011.
16:56
Vestionline

Biće ipak smaka sveta, kažu Rusi

Zemljani, čuvajmo se - 3.864 prognoza smaka sveta je pred nama... Jedna će biti tačna

A eto, mi smo tek pregrmeli prošli smak sveta, koji je 21. maja zaobišao našu planetu, kad ono stiže novo proročanstvo. Dimitrijev, naime, tvrdi da postoji teorija, "obogaćena" predviđanjem velike solarne katastrofe od strane NASA, o nepoznatom međuzvezdanom oblaku koji će da zahvati ceo Sunčev sistem, a njegovom pojavom trebalo bi da budu objašnjene i brojne anomalije na Zemlji i u svemiru - kao što su promene polova, masovni pomori životinja, povećanje solarnih erupcija, topljenje leda na Marsu, kao i ceo niz klimatskih promena na našoj planeti.


Prema teoriji ruskog fizičara, oblak utiče na povećanu aktivnost Sunca, koja će na kraju da rezultira velikom erupcijom Sunca. Takođe, Dimitrijev tvrdi da nije jedini koji je to zna, već da za sve zna i NASA, ali da namerno ćuti o svemu.


Dimitrijev kaže da bi takva solarna erupcija iz temelja mogla da uništi ljudsko društvo kakvo poznajemo i da dovede do razvoja novog talasa svesti, u kojem bi se čovečanstvo okrenulo tehnološkom napretku i gde bi došlo do potpune revolucije u ljudskom načinu razmišljanja. Pitanje je, međutim, kako čovečanstvo upozoriti i pripremiti na temeljne promene u svim životnim aspektima...

2024 © - Vesti online