Ponedeljak 06.06.2011.
13:54
Kurir

Cecu baš "zabole" šta joj pričaju iza leđa

Ceca ogovarana svojih kolega nije primila k srcu
 


Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović dane provodi čitajući hiljade pisama koja su sa svih meridijana stigla na njenu adresu, a na zlobne komentare pojedinih pevačica ne obraća pažnju. Ni najmanje.

- Cecu uopšte ne pogađaju komentari tih zlobnih pojava koje sebe nazivaju pevačicama, pljuckaju po njoj svaki put kad im ponestane marketinškog prostora, i svađaju se same sa sobom, jer ona ostaje dosledna sebi i ne spušta se na njihov nivo. Zabole je za estradni šljam. Album je gotov, sve pesme su veoma tužne i kroz svaku se provlači dobar deo Cecinog života - naglašava jedan od najbližih prijatelja folk dive.

U svom domu u Ljutice Bogdana Ceca je napravila i mini-teretanu, u kojoj će intenzivno vežbati.

Neće da se slika

Naš sagovornik tvrdi da ona nijednu sliku neće objaviti u javnosti u narednim danima.

- Fotografije neće raditi pre isteka kućnog pritvora, u znak protesta i bunta zbog nepravde koja joj je učinjena. Sledećih osam meseci iskoristiće kreativno, osmišljajući sa svojim timom kampanju, stajling, video-spotove i sve ono što sa sobom nosi objavljivanje novog albuma, odnosno planirana turneja. Ima punu podršku porodice i prijatelja, pa će i iz ove situacije izaći jača i spremna za sve životne izazove.

2024 © - Vesti online