Subota 04.06.2011.
14:55
Vestionline

Srpski fudbaleri otputovali za Melburn

Dan posle poraza od Južne Koreje (2:1) na prijateljskom susretu u Seulu, najbolji srpski fudbaleri imali su kraći trening oporavka u prepodnevnim satima. Usledio je zajednički obilazak Seula, a u ranim popodnevnim satima (po lokalnom vremenu), 11-očcasovni put ka Australiji.

Pižon i Ljajić

Selektor Vladimir Petrović optimista je i pored bledog izdanja "orlova" protiv Koreje.

"Videli smo gde smo grešili protiv Južne Koreje. Najviše problema bilo je u veznom redu. Nismo uspeli da čuvamo loptu. Pokušaćemo i sa nekim promenama u timu za Australiju. Na sredini terena moramo da uspostavimo prvo ravnotežu, a onda i dominaciju u svakoj utakmici ako želimo pozitivan rezultat. Uveren sam da ćemo biti na mnogo višem nivou u Melburnu", rekao je Petrović.

Golman Bojan Šaranov kaže da su mu osećanja pomešana nakon poraza, ali je i on izrazio uverenje u bolju igru "orlova".

"Srećan sam zbog debija u reprezentaciji, a tužan zbog poraza. Golman nikad nije zadovoljan ako primi gol, posebno ne ako primi dva. Raduje me, ipak, da je bilo i dobrih odbrana. Uveren sam da ćemo se do Australije već adaptirati na uslove, vremensku razliku i da ćemo doći do povoljnog rezultata".

Susret protiv Australije na programu je u utorak od 19,30 sati po lokalnom, odnosno od 11,30 po našem vremenu, na stadionu "Itihad". 

2024 © - Vesti online