Petak 03.06.2011.
17:47
Alo!

Seka neće da se miri sa Karleušom

Seka Aleksić
 

Naime, Aleksićeva je očigledno odlučila da ne želi da pređe preko svega što se između nje i njene ljute rivalke desilo tokom prethodnih godina. Ovo je zaključak koji se može izvesti iz njene izjave da ne želi da komentariše ništa što je vezano za JK, pa čak ni komplimente, u kojima je pohvaljena njena nova pesma i trend koji prati.


- Time što mi nije uzvratila kompliment, pokazala je da nije kul. Njen problem. Zato su ove druge i više nego kul. Cilj mi je da se odnosi na estradi polako normalizuju. Ja pravim prvi korak, jer sam opuštena i sigurna u sebe - ispričala je Jelena za “Alo!“, a od Seke ni ovaj put nismo uspeli da “izvučemo“ ni delić osećaja povodom komplimenata koje je posle dosta dugog medijskog rata dobila.


- Seka ne želi da komentariše ništa što je vezano za pomenutu osobu! I tako će biti i ubuduće - rečeno nam je u Sekinoj PR službi, što znači da možemo da sanjamo da ćemo ove dve zvezde videti kao dve dobre koleginice i drugarice.

Ozbiljni hitovi i ozbiljno s*anje

Jelena Karleuša

Podsećanja radi, prva pohvala Jelene Karleuše na račun Seke Aleksić bila je pre nekoliko dana kada je za nove pesme Svetlane Cece Ražnatović i Lepe Brene rekla da su “s*anje“.

 

- Nisam očekivala baš ovoliko s*anje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo s*anje? Ozbiljni hitovi! Dunja - drugačija, originalna i progresivna. Dara - odličan pevač i odlična nova pesma (kratko i jasno - hit), Seka - veliki trud, prati trend i super nova pesma - napisala je JK na svom “fejsbuk“ profilu pre nekoliko dana.

2024 © - Vesti online