Četvrtak 02.06.2011.
23:06
Alo!

48 sati svadba: Irena rodila ćerku

Irena Spasić
 

Voditeljka je bebu iznela na rukama, a njen suprug je izneo nosiljku i sve stvari koje su bile potrebne za devojčicin izlazak. Iako je napolju bilo vruće, Irena je dete nosila u naručju, a njen osmeh odavao je sreću koju je u tom trenutku osećala i koju je delila sa mamom, koja je takođe došla da sačeka unuku.


- Ne mogu da dočekam da se porodim, naročito sada kada brojimo sitno. Odabrali smo nekoliko imena za našu devojčicu, ali još definitivno nismo odlučili. Od početka je zovemo Tačkica, a konačnu odluku ćemo doneti kada naša Tačkica ugleda svetlost dana - rekla je Spasićeva nekoliko dana pred porođaj, a ime koje je dala saznali smo kada smo je juče pozvali.


- Dobili smo ćerkicu Neru, koja se rodila 27. maja. Presrećni smo što smo postali roditelji jedne preslatke devojčice - rekla je Irena po izlasku iz porodilišta.


Podsećanja radi, Irena i njen suprug Gaga su u novembru mesecu snimili specijalno izdanje emisije “48 sati svadba“, u kojoj su oni bili glavni akteri, a kao zvanice su se pojavili i neki od parova koje je ona u svojoj emisiji “spojila“.

2024 © - Vesti online