Subota 12.12.2009.
02:11
E.V.

Kevin Spejsi savetuje Željka Mitrovića

Kako pišu beogradski mediji, vlasnik RTV Pinka nedavno se sreo u Londonu u holivudskom zvezdom i dogovorili su se o budućoj saradnji.
 

Željko Mitrović očekuje dobru saradnju sa glumcem Kevinom Spejsijem
"Kevin Spejsi je zainteresovan da bude jedan od partnera, neka vrsta patrona koji će u budućnosti kreirati imidž našeg studija. Na ručku u Londonu načeli smo brojne teme vezane za produkciju filmova koje planira da radi. Trebalo bi da krajem decembra doputuje u Beograd i da se na licu mesta uveri u kapacitet našeg studija", rekao je Mitrović.
 

Ukoliko sve bude išlo po planu, uskoro bi u Beograd mogle da dođu brojne holivudske zvezde koje bi snimale filmove u Srbiji.
 

"Krajem decembra u našem studiju trebalo bi da počne snimanje filma "Koriolan" sa Ralfom Fajnsom u glavnoj ulozi. Uvodimo posebne mere bezbednosti i angažovali smo specijalan tim stručnjaka koji će voditi računa o sigurnosti holivudskih zvezda koje budu dolazile da rade u našem studiju. Želimo da u svakom segnemntu budemo na istom profesionalnom nivou kao bilo gde u svetu gde se snimaju najveći holivudski filmovi", poručio je Mitrović.

2024 © - Vesti online