Četvrtak 02.06.2011.
12:53
Vestionline

Poslušajte Cecinu novu pesmu

U "Miligramu" kažu da je novi album Svetlane Ražnatović - pravi omnibus o ljubavi i nešto najbolje što je Ceca do sada uradila… Pesma "Šteta za mene" je samo nagoveštaj.

Inače, od kada je 9. maja Viši sud u Beogradu usvojio sporazum o priznanju krivice između folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, njene sestre Lidije Veličković Ocokoljić i Višeg tužilaštva u Beogradu, estradna zvezda se nalazi u kućnom pritvoru.

Da podsetimo, Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Cece zbog sumnje da je sa saradnicima protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove. Njoj je određen kućni pritvor od osam meseci i isplata kazne od milion i po evra, koju će imati prilike da otplati u tri rate od po pola miliona.

Ceca će, kako očekuje, ovaj novac zaraditi pod prodaje svog novog albuma "Ljubav živi". Isto tako, preuzimanjem Cecine pesme "Šteta za mene", sa sajta "Miligrama", a kasnije i celog CD-a, Ražnatovićeva će po svim realnim računicama zaraditi pola miliona evra, što je jedna od tri rate koju treba da isplati.

2024 © - Vesti online