Četvrtak 02.06.2011.
08:00
Sarajevo-X

"Kockarska galaksija" je u Kini

U jednom od najvećih svetskih kockarskih centara otvorena je luksuzna kockarnica koja bi trebalo da privuče što veći broj gostiju iz zemalja Azije.

Kockarnica se može pohvaliti sa 450 stolova i 1.100 slot-mašina, a tu se nalazi i 2.200 hotelskih soba. Oni koji žele da se odmore nakon noći provedene u kockanju mogu to učiniti plivajući u bazenima koji se nalaze na krovu. U njima je moguće izazvati veštačke talase visoke i do 1,5 metara, a napravljena je i veštačka plaža.

Oni koji ne vole vodu i sunčanje mogu se zabaviti u luskuzno opremljenim barovima. Restorana i barova u kompleksu ima više od 50.

Luksuzna kockarnica proteže se na 550 kvadratnih metara i u tom centru nalaze se tri otmena hotela.

"Ovo je bila idealna prilika za otvaranje kockarnice 'Galaksi Makao'. Nadamo se da ćemo privući posetioce, ne samo iz Kine, nego i iz čitave Azije", rekao je potpredsednik grupacije "Galaksi Entertejnment", Frensis Lui, prenosi AFP.

Makao je jedan od najpoznatijih kockarskih gradova u svetu. Samo prošle godine ostvarili su prihod od 23,5 milijardi dolara, oborivši sopstveni rekord iz 2009. godine i ostvarivši četiri puta veći prihod od Las Vegasa.

Glavni cilj otvaranja kockarnice "Galaksi Makao" jeste omogućavanje posetiocima da se kockaju, dobro se zabave i odmore.

Prema procenama analitičara, nova kockarnica mogla bi u "kockarskom raju" povećati prihode za najmanje 25 posto.

2024 © - Vesti online