Sreda 01.06.2011.
18:34
Alo

"Cecina i Brenina nova pesma je sranje"

Cecina i Brenina pesma joj se ne sviđa

Jelena Karleuša je samo dan posle pojavljivanja Cecinih i Breninih pesama na Internetu rekla glasno šta misli: "Nisam očekivala baš OVOLIKO sranje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo sranje? Ozbiljni hitovi", izjavila je JK.

Eto, i Seka i Dara dočekale su momenat da ih JK hvali, doduše preko Cecinih i Breninin leđa. Ali pohvali se u zube ne gleda...


Naime, Karleuša je na svom Fejsbuk profilu prokomentarisala singlove "Šteta za mene" i "Metak sa posvetom", tako što je oplela po Ražnatovićevoj i Breni, ali i pohvalila druge pevačice od kojih sa nekima nije u dobrim odnosima.

Iako nije napisala konkretna imena Cece i Brene, jasno je da je JK komentarisala dve folk zvezde, što su prepoznali i njeni prijatelji i počeli da daju komentare, ali spominjući imena Cece i Brene. Popularna JK je posle toga još nekoliko puta pisala na Fejsbuku, nijednom ne demantujući da je upravo na njih mislila, a iskoristila je priliku i da dodatno pohvali Seku Aleksić.

"Dunja - drugačija, originalna i progresivna, Dara-odličan pevač i odlična nova pesma, kratko i jasno - hit, Seka - veliki trud, prati trend i super nova pesma...", pojasnila je JK.


U pres službi Lepe Brene rečeno je da neće komentarisati Jeleninu izjavu dok su iz Cecinog PR tima uputili na producenta i kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je objasnio da je jedino publika merodavna da daje ocene.

"Kakva je pesma, govori reakcija publike, preopterećenost sajta, pa čak i ta želja pirata da se ukrade i postavi na što više sajtova. To je jedina merodavna reakcija", prokomentarisao je Mili, a saopštenjem se oglasila i Sekina pres služba.

"Seka je preokupirana promocijom novog singla 'Soba 22', a kao i dosad neće komentarisati ništa što je vezano za pomenutu osobu, rekli su iz Sekine pres službe, dok se Dara Bubamara, kojoj je Karleuša više puta u poslednje vreme upućivala komplimente, zahvalila koleginici.

"To je njeno mišljenje i hvala joj što je realna. Takođe, moram da joj se zahvalim što je nedavno pohvalila moj stajling u jednom nedeljniku. Ja ne bih da komentarišem tuđe pesme, a na estradi ima mesta za sve. Ne može svako uvek da ubode hit. Ja imam tu sreću da imam njuh za hitove", rekla je Dara, a zahvalnost Jeleni Karleuši izrazila je i Dunja Ilić, koja se takođe našla na spisku osoba kojima je upućen kompliment.

"Želim da se zahvalim Jeleni Karleuši, jer je za razliku od drugih koleginica, koje su sujetne i ljubomorne, zapazila moj uspeh i talenat. Što se tiče novih pesama Cece Ražnatović i Lepe Brene, ne bih mogla da se izrazim baš tako kao Jelena, ali nisam oduševljena njihovim novim singlovima", rekla je izjavila je Dunja.

2024 © - Vesti online