Sreda 01.06.2011.
17:06
Blic

Ana Nikolić došla u sud u šorcu

Ana Nikolić izlazi iz prvog osnovnog suda u Beogradu

Kada se pojavila u sudu, svi prisutni su bili šokirani njenim izgledom. Šorc nije dosezao ni do sredine butina, i iako je istakao njen seksepil, takav izgled svakako nije namenjen za sudnicu. Međutim, Ana Nikolić ne misli tako, što je rekla televizijskoj ekipi emisije "Ekskluziv" sa "Prve" koja se našla na licu mesta.

"Ja sam se baš trudila da budem kulturno obučena, a oni su se pitali kako sam mogla ovakva da uđem. Mislim, ovo nije šorc... Mislim, ovo su pantalone. Meni je ovo baš za sud. Ja sam se baš spremila. Oni su se iznenadili, a možda ja doživljavam sud.. ne znam.. ovako!!!", rekla je Ana i verovatno zaboravila na poslovicu "Čega se pametan stidi...."



Anin izgled bacio je u drugi plan pravi razlog što je pristigla u ovu ustanovu. Pevačica se, naime, sudi sa RTS-om zato što smatra da joj je 2009. godine na Beoviziji naneta šteta.

A evo je i na otvaranju nove radnje Suzane Perić: Tu je umesto šortca imala kombinezon
"Prvo navodno nisam prošla u finale, pa su me uz neko lažno izvinjenje ubacili u finale na kom se ja naravno nisam pojavila.. I sada ih evo tužimo jer sam oštećena!", tvrdi Ana.

Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice, suđenje je trajalo sat vremena, a sledeće ročište je u septembru...

Inače, da Ana Nikolić obožava da se razgoliti bilo je jasno još u ponedeljak kada se na otvaranju radnje Suzane Perić pojavila obučena u triko koji je istakao njene grudi i potpuno otkrio zadnjicu. Ana je, izgleda, otvorila letnju sezonu...
2024 © - Vesti online