Sreda 01.06.2011.
23:43
Vestionline

Oven i Berbatov ostaju u Mančesteru

Oven je odlučio da ostane nakon što mu je menadžer Aleks Ferguson obećao da će imati veću minutažu. Mediji su prethodnih nedelja spekulisali o njegovom odlasku zbog loše forme, ali je on sve vreme ponavljao da želi da ostane na "Old trafordu".

"Oduševljen sam što ostajem. Igrati uz takve zvezde i pod vođstvom takvog trenera, uz podršku fantastičnih navijača, prava je inspiracija. Jedva čekam sezonu da počne", rekao je Oven.

Oven je stigao u Junajted 2009. godine i do sada je odigrao 30 mečeva, uz pet postignutih golova. Karijeru je počeo u Liverpulu, a igrao je još za Real i Njukasl.


Dimitar Berbatov želi da ostane na ''Old Trafordu'' i oseća se ''grozno'' zbog toga što ga je Aleks Ferguson izostavio iz finala Lige šampiona.

"Ostaću sigurno. Boriću se za 20-tu titulu. Da lako odustajem, ne bih nikad stigao dovde. Biće još finala i borićemo se za nove titule. Kad prolaziš kroz teška vremena, ne treba da odustaneš. Istina je da sam bio u svlačionici i gledao finale na TV-u'', rekao je Berba i dodao:

''Bio sam razočaran i bilo me sramota što nisam bio deo tima. Nisam želeo da otkrijem ljudima kako sam se osećao tada'', otkriva ''zlatna kopačka'' Engleske.

2024 © - Vesti online