Nedelja 29.05.2011.
14:49
Beta

Radikali ne očekuju nemire

"Očekujemo veliki broj građana, a što se tiče nemira niti ih očekujemo, niti ih prizivamo", istakao je Krasić na konferenciji u sedištu Srpske radikalne stranke.

Zoran Krasić ne očekuje, niiti  priziva nerede

Prema njegovim rečima, jedina stranka koja je prepoznatljiva da nikad nije bilo nikakvih nemira je SRS, "ne računajući onaj miting povodom Karadžićeve isporuke kada je Državna bezbednost ubacila svoju grupu".

"Moguće je i da će danas ubaciti svoju grupu, ali mi se ne obaziremo na potpuno unutrašnje stvari policije i Državne bezbednosti", kazao je Krasić.

Na mitingu će, prema Krasićevim rečima, najviše biti predstavnika SRS-a, ali i

Ko pravi nerede, Tadićev je drug


Odgovorajući na pitanje novinara o mogućin neredima tokom mitinga, Krasić je istakao da "ako vidite nekoga u masi da razmišlja o neredima, optužite ga da je prijatelj (Ivice) Dačića i Borisa Tadića".

"intelektualaca koji uvek na ovakvim manifestacijama prate SRS i verovatno će biti gostiju koji žele da se obrate javnosti povodom ove sulude saradnje Srbije sa Haškim tribunalom".

"Nismo planirali protestne šetnje, već da taj miting bude u funkciji izražavanja političckih stavova i političkog neslaganja sa ovom samoubilačkom politikom Borisa Tadića", rekao je Krasić.

On je dodao da SRS večeras želi da osudi politiku Borisa Tadića, da iznese političke stavove i da podseti građane koliko je pogubno kada se sarađuje sa Haškim tribunalom.

"Na skupu očekujemo pre svega patriote...one koji vole Srbiju i srpski narod, veliki broj vojnih penzionera i vojnih policajaca, normalne građane koji vide da Boris Tadić vodi Srbiju u propast", istakao je Krasić.

Protestni skup zbog hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića u organizaciji Srpske radikalne stranke biće odžan u 19.00 ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

2024 © - Vesti online