Četvrtak 26.05.2011.
23:39
pulsonline.rs

VB: Pijana Marijana ljubila Soraju i Brendona

Soraja i Marijana (desno)
 

Inače, Soraji se bliži dan venčanja u kući Velikog Brata pa je bilo normalno da, kao i svaka mlada, ima devojačko veče. Devojke su se skroz opustile, a Brandon koji glumi kraljicu Elizabetu uživao je s njima. Muški deo ukućana bio je u spavaonici i nisu imali pristup zabavi koja je bila najluđa do sad. Devojke su posmatrali kroz prozor koji gleda iz spavaonice na dnevni boravak.

- Trebale bismo pokazati gaćice - zaključila je Marijana dok su plesale u dvorištu.

Što se tiče poljupca Marijane i Soraje, njih dve su jedna drugoj davale komplimente i grlile se i zajedno plesale. Marijana je Soraji rekla da je smatra jakom i stabilnom ličnošću kakva je i ona sama. Njih dve dokazale su da alkohol čini čuda i spaja ljude koji jedno drugom ni po čemu ne odgovaraju.


Prekipelo mu

Uz Brendona, Lester je bio jedini od ukućana koji je imao pristup zabavi. On je bio striper i devojke su poludele kad je počeo zavodljivi ples i da skida sve sa sebe. Zabava koja se "otela kontroli" završila je pre nego što je planirano. Nemeš je upao u dnevni boravak i Veliki Brat prekinuo je devojačko veče.

Kada je žurka završena, vidno pijana Marijana zaključila je da je pravi trenutak da svima kaže šta misli o njima. Prvo se "zakačila" s Bojanom koja se zbog komentara pijane Marijane rasplakala. U raspravu se uključila i Soraja, a i Nemeš je plakao tako da su ga svi videli i čuli.

2024 © - Vesti online