Četvrtak 26.05.2011.
18:02
Vestionline

Koroman prelazi u banjalučki Borac?

Ognjen Koroman

Banjalučki klub je ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine osvojio prvu titulu u istoriji i prvi put će se oprobati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zbog toga su u taboru crveno-plavih najavili dovođenje zvučnih pojačanja, a jedno je od njih je i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, inače poreklom iz Republike Srpske, piše list "Fokus".

Tridesetrogodišnji Koroman ove sezone u crveno-belom dresu bio je u drugom planu kod trenera Roberta Prosinečkog, i sudeći po najavama beogradskih medija, čini se da na njega neće računati u narednoj sezoni. Zbog toga su u Banjaluci odlučili da pokušaju da ga dovedu na "Gradski stadion".

Pored Zvezde, Koroman je u karijeri između ostalih nastupao i za Dinamo iz Moskve, Krila Sovjetov, korejski Inčon, a nastupao je i u engleskoj Premijer ligi kao član Portsmuta.

U dresu SR Jugoslavije odnosno Srbije i Crne Gore zabeležio je 36 nastupa i postigao jedan gol.

Dok u BiH pišu o Koromanovom prelasku u Borac, iz Rusije stižu vesti da će njega odvesti Krila Sovjetov, mada je zimus u igri bio i Terek iz Groznog. Za oba kluba Koroman je igrao u karijeri.

2024 © - Vesti online