Sreda 25.05.2011.
14:57 >> 19:10h
Vestionline

Jelena u 3. kolu Rolan Garosa

Igra koja obećava - Jelena Janković

Početak meča je bio u stilu JJ, odmah na startu je izgubila servis, ali nije dozvolila da se Ruskinja odlepi, pa je malo zatim uzvratila istom merom. Serverke su bile sigurne do osmog gema i tada na 4:3 Jelena pravi novi brejk, pa je mirno privela set kraju u svoju korist. U drugom setu je naša teniserka bila još ubeljivija I Ruskinji je prepustila dva gema za sigurnu pobedu. Meč je trajao 78 minuta.
 

Jelena će u narednoj rundi igrati protiv Betani Matek-Sends, koja je savladala Varvaru Lepčenko rezultatom 6:3, 2:6, 6:3.

Jelena Janković je ostala jedina predstavnica Srbije na Rolan Garosu u ženskom singlu, pošto su juče ispale Ana Ivanović i Bojana Jovanovski.

Jankovićeva pobedila i u dublu

 

Srpska teniserka Jelena Janković i Ruskinja Anastasija Pavljučenkova plasirale su se u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova.

 

Srpsko-ruska kombinacija pobedila je u prvom kolu Francuskinje Aliz Korne i Virdžiniju Razano 6:1, 6:2. Jankovićeva i Pavljučenkova igraće u drugom kolu protiv Čehinje Vladimire Uhlirove i Natalije Grandin iz Južne Afrike.

 

Bojana Jovanovski i Amerikanka Varvara Lepčenko poražene su u prvom kolu od Špankinja Lurdes Domingez Lino i Laure Pous Tio 6:2, 6:1.

 

Jovanovska je u utorak u prvom kolu u singl konkurenciji poražena od Nemice Andreje Petković sa 6:4, 7:6.

2024 © - Vesti online