Sreda 25.05.2011.
08:44
Mondo

"Mamurluk" zbog tetovaže ne može u bioskope?

Naime, tatu majstor Viktor Vitmil tužio je kuću "Vorner Bros" zbog "krađe ideje", tačnije prikazivanja njegove tetovaže u filmu "Mamurluk u Bangkoku".

Nokaut za "Mamurluk": Majk Tajson i Bredli Kuper

Viktor Vitmil je uradio tetovažu Majku Tajsonu koja je "volšebno završila na licu jednog od glumaca iz filma 'Mamurluk u Bangkoku'", zbog čega je podneo tužbu protiv studija "Vorner Bros".

Advokati tatu majstora kažu da bi ova tužba mogla da odloži distribuciju filma po svetskim bioskopima i odgodi već zakazane premijere.

Sporna tetovaža, autorsko delo Vitmila, nalazi se na licu glumca Eda Helmsa koji se u filmu, naravno mamuran, budi u kadi ne znajući ni šta je radio ni gde je proveo prethodnu noć.

Vitmil je ovu tetovažu uradio Tajsonu 2003. godine, zbog čega je tatu majstor podneo tužbu sudu u Sent Luisu tražeći od sudije da "zabrani prikazivanje njegove tetovaže na reklamama za film i u samom filmu". Vitmil traži i novčanu satisfakciju za krađu ideje.

Iako Vitmilu smeta korišćenje njegovog "teta" u filmu, to ne predstavlja problem samom Tajsonu koji se pojavio na premijeri novog "Mamurluka".

Do odlaganja srpske premijere “Mamurluka u Bangkoku“, srećom neće doći jer je nastavak urnebesne komedije već od danas na repertoaru naših bioskopa.


2024 © - Vesti online