Utorak 24.05.2011.
09:47
Blic

Vođa "Pink Pantera" upravlja iz Beograda

Baš kao na filmu: Pljačka Pink Pantera
 

Poslednje akcije članovi "Pink Pantera" su, prema informacijama "Blica", izveli u Švedskoj, gde su izvršili seriju pljački draguljarnica, iz kojih su ukrali nakit i satove čija se vrednost meri milionima evra. Ove pljačke, kao i oko 150 drugih izvedenih širom sveta, iz kojih je ukraden plen vredan 250 miliona evra, glavna je tema scenarija fima koji će o "Pink Panteru" producirati čuveni holivudski glumac Leonardo Dikaprio.

Scenarista filma nedavno se povodom toga u Beogradu sreo s predsatvnicima beogradske kancelarije Interpola, ali i voditeljem Radio Beograda Draganom Ilićem, koji je ostao tajanstven u odgovoru na pitanje zašto je baš s njim vođen razgovar o filmu.


Glavni likovi mogli bi da budu i predstavnici beogradske ekipe "Pink Pantera”, koji stoje iza poslednjih pljački u Švedskoj.

- Beogradska ekipa ima nekoliko glavnih bosova, koji celokupnom oraganizacijom grupe rukovode iz Srbije. To su ljudi koji su javnosti poznati iz perioda devedesetih godina, čija se imena dovede u vezu s nekada dobro poznatim beogradskim klanovima, ali ima i naslednika nekadašnjih žestokih gradskih momaka, sinova osoba čija su imena spominjana u izveštajima s ratišta, obračunima kriminalnih grupa - kaže izvor "Blica” upoznat sa aktivnostima grupe "Pink Panter".

2024 © - Vesti online