Utorak 24.05.2011.
05:32
Vestionline

Seksi nastup Britni i Rijane!

Kraljice provokacije - Britni Spirs i Rijana

Zajednački nastup lepotice sa Barbadosa i kontroverzne pevačice otvorio je ceremoniju dodele “Bilbord“ nagrada. Njih dve zajedno su izvele Rijanin hit “S&M“, a atmosfera na bini u potpunosti je odgovarala nazivu pesme. Mrežaste čarape, maske, podvezice, trikoi i tuča jastucima u finišu – i sve tu u vrlo seksi koreografiji.

Nema sumnje, publika (bar njen muški deo) je bila oduševljena i ostavljena bez daha. Uostalom slika govori više od reči – uživajte:

Ipak, za one koje interesuju nagrade, vredi pomenuti da je Rijana osvojila nagradu za najboljeg ženskog izvođača i najpuštanije pesme na radiju.

Eminem je trijumofovao u kategorijama – najbolji izvođač, najbolji muški izvođač, najbolji reper, najbolji album i najbolja rep pesma ("Love the way you lie", snimljena upravo u duetu sa Rijanom).

Mlađani Džastin Biber dobio je nagradu za najboljeg novog umetnika, omiljenu zvezdu na internetu, kao i priznanje za favorita fanova i najbolju pesmu sa strimova.

Najbolja grupa je Black Eyed Peas, najbolji bend na turneji U2, a Šakira, koju smo nedavno gledali u Beogradu, je dobila nagradu za latino umetnika i latino pesmu "Waka waka“.

2024 © - Vesti online