Nedelja 22.05.2011.
21:41
Vestionline

Đilas: Dosta nam je lažnih bombi

Ovakve slike su veoma česte zbog lažnih dojava o bombi
 

"Proteklih dana vodio sam intenzivnu komunikaciju sa Dačićem kako da se taj problem reši, jer je Beograd žrtva ili mladih ljudi koji ne znaju šta rade ili nekog ko to radi namerno", rekao je Đilas.

"Ministar me uveravao da ćemo učiniti sve što je moguće da napravimo takav sistem koji u slučaju lažnih dojava bombi neće remetiti saobraćaj i očekujem da u narednih nekoliko dana MUP izađe sa konkretnim predlozima koji će omogućiti da se ovo maltretiranje Beograđana zaustavi", naglasio je Đilas.

On je rekao da do kraja školske godine, vikendom neće biti zatvorena još jedna traka na "Gazeli", jer se onda u slučaju dojave o lažnim bombama na tom mostu stvaraju velike gužve i zakrčenje saobraćaja.

Od početka godine na Brankovom mostu primljeno je osam dojava o lažnom postavljanju bombi. Most je zbog lažnih dojava bio zatvaran 29. januara, 11. i 18. februara, 8. marta, 19. aprila, 19., 20. i 21. maja.

Što se tiče dojava o bombama na ostalim mostovima, policija ih je u ovoj godini primila 10. maja ( na mostu Gazela) i 11. maja ( na Pančevačkom mostu).

2024 © - Vesti online