Ponedeljak 23.05.2011.
08:00
S media

Dobrodošli u Carstvo seksa

Saznajte nove surove činjenice i statistike o seksu
 

 

Zanimljivosti o seksu br.1

Statistika je pokazala da je u SAD od 1999. do 2004. čak među katoličkim, na celibat obavezanim sveštenicima, zabeleženih više infekcija virusom HIV nego među svim registrovanim glumcima i glumicama u najtvrdjim erotskim produkcijama, prenosi intimatemedicine.

Zanimljivosti o seksu br. 2

U vreme Rimskog carstva žene su bile uverene da muškarac postaje impotentan ako mu "alatku" u erekciji premažu mešavinom mišjeg izmeta i maslinovog ulja.

 

Zanimljivosti o seksu br. 3

Iz Ria De Žaneira u Evropsku Uniju seli se trend ludih zabava, na kojima mogu sudelovati samo potpuno goli posetioci. Skupovi te vrste postaju tako omiljeni da u nekim evropskim prestonicama, na primer u Amsterdamu, Lisabonu, Madridu i Berlinu, već razmišljaju o ekskluzivnim diskotekama za golaće.

Zanimljivosti o seksu br. 4

Prema mišljenju američke specijalizovane psihijatrijske struke sa seksom je u pravom smislu te reči opsednuto devet odsto Amerikanaca i četiri odsto Amerikanki.

Zanimljivosti o seksu br. 5

U Evropskoj Uniji dva odsto muškaraca starih od 18 do 68 godina još nije imalo polno iskustvo, a malo manje od trećine se zadovoljava do tri puta nedeljno, bez obzira na regulisani polni život.

Zanimljivosti o seksu br. 6

Prema ocenama međunarodnog saveza naturista u Europi se nalazi više od 600 naturističkih kampova, gotovo 500 naturističkih središta, 7.500 kilometara naturističkih plaža i više od 400 naturističkih bazena i kupališta.


Zanimljivosti o seksu br. 7

Više od 70 odsto Britanki iskustva s gubitkom nevinosti označilo je kao loša ili porazna.

2024 © - Vesti online