Subota 21.05.2011.
08:57
Alo!

Seka se obrijala na nulu!

Tek treba da vidimo kako će Seka da se nosi sa novim imidžom... 

- U želji da na najbolji mogući način obraduje svoju publiku, snimila je pesmu "Soba 22", u čiju čast se i obrijala! Opšte je poznato da Seka i te kako vodi računa o svom stajlingu, pa će zanosna brineta dugih lokni za sada otići u zaborav, jer će pevačica u narednom periodu šetati ćelava ili će na glavi nositi turban kako bi još više zaintrigirala javnost. Inače, na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose - rekao je za beogradski "Alo!" izvor blizak pevačici i dodao:


- Kada je Seka videla na televiziji njihovu najpoznatiju pevačicu ćelavu, odmah je poželela da i ona napravi ovakvu vrstu promene. Tokom emitovanja spota pevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom period nositi razne turbane - zaključio je sagovornik lista "Alo!".


Iz pevačicine pres službe nije stigla konkretna potvrda, ali nije bilo ni demantija.


- Ne želimo da komentarišemo ništa. Sačekajte da se Seka vrati i videćete sve! - rekli su Sekini saradnici za "Alo!".

Seka: Zbogom koso, zbogom pameti! 

Folk diva je na najpoznatijoj društvenoj mreži "fejsbuk“ okačila status "Seka ćelava, volim to!" i za samo nekoliko minuta pokupila je salve pozitivnih komentara. Između ostalog, neki od njenih komentara bili su šaljive prirode.
- Nisam sigurna da mi se baš dopada, ali uvek postoje alternative. Zbogom koso, zbogom pameti - napisala je Aleksićeva.

2024 © - Vesti online