Subota 21.05.2011.
08:23
Press

Menadžer Nikša ubijen u Rumuniji?

Velimir Nikšić Nikša
 

Kako piše beogradski "Pres", obdukcija će pokazati da li je poznati estradni menadžer, koji je nestao početkom februara, ubijen ili je izvršio samoubistvo. Leš Nikšića nađen je 18. maja oko 30 kilometara od Turnu Severina, odnosno dvadesetak kilometara uzvodno od Hidroelektrane "Đerdap 1".


- Nikšić je na sebi imao rolku i kožnu jaknu, ali i sat srebrne boje. Osim toga, u džepovima Nikšićeve jakne pronađene su vizit-karte nekih poznatih ličnosti srpske estrade i javnog života, telefon sa tri telefonske kartice i šest bankovnih kartica - rekao je za "Pres" izvor blizak istrazi i dodao:


- Patolozi su na njegovoj glavi i nozi otkrili povrede. Moguće je da je ubijen, ali i da su povrede nastale prilikom skoka u Dunav. Rezultati obdukcije za nekoliko dana trebalo da bi da utvrde kako je stradao Nikšić.


Po medijima su se pojavila nagađanja i kada se Nikšić utopio.


- Telo nastradalog Nikšića bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Uprkos tome, prema izvorima bliskim rumunskom obdukcionom timu tvrdi se da od trenutka smrti do pronalaženja tela nije proteklo više od pet dana - rekao je sagovornik "Presa".

Ovakav stav su "Presu" potvrdili i naši medicinski stručnjaci, imajući u vidu da voda ubrzava proces truljenja i raspadanja organizma.

2024 © - Vesti online