Subota 21.05.2011.
00:13
Vestionline

Publika bira bendove na Beer festu!

Mladi i neafirmisani bendovi već tradicionalno imaju priliku da se predstave publici ovog festivala, ali će ove godine na izbor bendova prvi put uticati publika i to glasanjem na Fejsbuk stranici festivala: http://www.facebook.com/belgradebeerfest.

Publika odlučuje koga žali da čuje na Beer festu

Da bi bendovi učestvovali na konkursu potrebno je da imaju tri autorske pesme čija ukupna dužina ne prelazi 20 minuta, kao i da do 1. juna pošalju Jutjub snimak jedne autorske pesme na adresu belgradebeerfest@gmail.com (obavezno je da naslov snimka/pesme bude u sledećem formatu: ime benda - ime numere - za konkurs Belgrade Beer Fest 2011).

Svi pristigli snimci naći će se u video galeriji na Fejsbuk stranici festivala. Prva faza glasanja traje od 5. juna do 1. jula kada će 20 bendova koji imaju najviše, a minimum 400 “lajkova“ ući u uži izbor. Ovih 20 bendova će skupljati glasove od 2. jula do 1. avgusta , a Beogradska kulturna mreža će od 10 koji budu imali najviše glasova, odabrati tri za nastup na Beer festu.

Beogradska kulturna mreža najavila je i da će početkom juna objaviti više detalja o ovogodišnjem programu Beer festa, izvođačima i društveno odgovornim kampanjama, koje su i ove godine važan deo festivala.

Još jedna radosna vest za sve ljubitelje piva jeste i da se odluka gradskih vlasti o zabrani prodaje alkohola posle 22 sata, neće odnositi na Beer fest.

2024 © - Vesti online