Petak 20.05.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti

Suzana: Karleuša je Ivanova Brena

Suzana Mančić

Kako kaže, došlo je pravo vreme da se vrati muzici sa kojom je započela bogatu i šaroliku karijeru. Ipak, kao najpoznatija i najiskusnija srpska voditeljka osvrnula se i na plejadu mladih i lepih koleginica koje se pojavljuju na malim ekranima.


- Vreme će sve lepo prosejati kao sito i pokazati ko vredi iz te armije mladih i lepih. Neki voditelji i voditeljke će stasati, sazreti, a neki će nestati. Imam malo vremena da pratim TV emisije, ali sa zadovoljstvom gledam ono što radi Ivan Ivanović na Prvoj televiziji. Ima pravu dozu hrabrosti, lucidnosti i bezobrazluka. Podseća me na Minimaksa koji je bio jedinstven. Stalno "čačka" Jelenu Karleušu, kao što je to Minimaks radio sa Brenom, pa šta joj fali? Evo dokle je dogurala - smatra iskusna Suzana.


Priča se da se vraćate muzici, zašto ste odlučili da se ponovo angažujete kao pevačica?
- Ima onih koji se čude šta ću ja u muzici. To su oni koji ne znaju da sam ja, u stvari, pevačica koja nikako da stigne da se potvrdi na tom polju. Pevala sam, snimala albume, ali su moje pesme ostale u senci drugih stvari koje sam radila. Posle nastupa na Radofijevom koncertu osokolila sam se.

Šta vam je vratilo volju za pevanjem?
- Publika i ovacije koje sam te večeri dobila. U publici je bilo onih čiji aplauzi i komplimenti nisu za potcenjivanje kao što je operska diva Dragana Del Monako onda to zaista ima težinu. Gotovo da nema osobe koja me je čula te večeri, a da nije rekla:"Suzana, treba da napraviš solistički koncert!" Stvarno, sram me bilo što ga do sada nisam napravila. Ali, tešim se da ima vremena i da je budućnost preda mnom.

Mediji gladni skandala

- Mediji bi sve da naduvaju i da naprave aferu, jer su gladni i žedni skandala. Neću da se svađam ni sa Nedom, ni sa bilo kim drugim. Zbog takvih fazona izbegavam da se pojavim u nekim TV emisijama. Neću da me preslišava neki voditelj "od juče" i da pravi karijeru na tome što će mi postavljati glupa pitanja.

Zar vam se ne čini da je opšta gužva na estradi i samo fali još jedna pevačica?
- Naravno da samo još ja falim! Bez obzira na to koliko je velika gužva za svakoga ima mesta. Zašto ga ne bi bilo za mene? Snimila sam mnogo lepih pesama koje zaslužuju da se izvuku "iz naftalina".

Zašto su mediji ostali ravnodušni prema vama i Davorovom koncertu?
- Medijski taj koncert zaista nije bio propraćen kako je trebalo. Ne znam zbog čega... U stvari, toga dana je bilo mnogo događaja u Beogradu. Između ostalog, Severina je promovisala neki proizvod, pa je to novinama valjda bilo zanimljivije.

Znači, kriva je Severina?
- Nisam to rekla, taman posla!

U kakvim ste odnosima sa Nedom Ukraden?
- Mediji, izgleda, pokušavaju da nas posvađaju, ali uzalud. Žena zaslužuje svako poštovanje i kada se sretnemo lepo popričamo.

Zar se niste naljutili što vas je prozivala i pravila aluzije na vaš pornić u jednoj televizijskoj emisiji?
- Zašto da se ljutim? Žena nije ništa izmislila. Činjenica je da mi je ta sporna kaseta ukradena iz stana i šta sad da radim? Da se ubijem ili ljutim na one koji to spominju? Ne pada mi na pamet.

2024 © - Vesti online