Petak 20.05.2011.
12:01
K. Savić - Vesti - Foto: Vesti

Dan koji Zrnići ne zaboravljaju

Hvala: Marko Mitrašinović sa ocem
 







Novinari Humanitarnog mosta obavestili su porodicu Mitrašinović o prispeću novčanog dara dobročiniteljke iz Hagena, koja do sada nijedan Markov rođendan, kao ni njegovog godinu dana starijeg brata Radoša, obolelog od iste bolesti, nije zaboravila i uvek im tim povodom upriličila poklon.


- Istina, naša draga Ruža i njena porodica, koja nas već godinama materijalno pomaže, do sad nijednom nisu propustili da mojim sinovima čestitaju rođendane. Hvala im do neba na svemu što su učinili za nas i što nastavljaju da čine. Jedva čekamo da ih ponovo vidimo. Naravno, njihovoj poseti Marko i Radoš će se posebno obradovati. Iako su invalidi i zaostali u mentalnom razvoju, veoma su emotivni i uživaju kada im neko poklanja pažnju i ljubav poput Zrnića, tada se prosto preporode - kaže Milka Mitrašinović, veoma zabrinuta jer mora u bolnicu na operaciju tumora materice, ali ne zbog sebe nego sinova koje, uverena je, niko ne može negovati kao ona.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online