Četvrtak 19.05.2011.
22:49
Blic puls

Marijana: Nemeš je moj makro

Marijani nedostaje i ćerka
 

Bojana je Antoniji objašnjavala kako su stvari u kući bile puno bolje dok je Vladimir bio unutra. Ipak, zamera mu ispad koji je imao kad je nasrnuo na Antoniju. Soraja je u ispovedaonici pričala o Vladimiru i o Marijani za koju je rekla da 'kokodače po ćoškovima', a nikome ne kaže u lice ono što misli.


Kada je žurka počela Nirmal i Bojana su raspravljali su o tome kome od stanara veruju. Bojana je pričala o Marijani i o tome kako se razočarala u nju kad je videla kako se nabacuje drugim muškarcima pokraj Nemeša. Žao joj je što joj je uopšte verovala i bila joj podrška, oseća se iskorišteno zbog toga. Marijana je bila dobro raspoložena već nakon popijene prve čašice.
 

- Dogovori se s Nemešom, on je moj makro - rekla je Horvatu koji ju je pitao želi li plesati s njim te ubrzo otišla u ispovedaonicu i rekla da joj fali ljubav i da joj fali njena ljubav aludirajući na kćer.
 

Nemeš je Marijani pred ispovedaonicom pevao, a Soraja je Lestera pokušavala da uveri da je Brandon zaljubljen u njega. On joj nije verovao, no nije odustajala.

Brandona je to živciralo pa je otišao u dvorište. Marijana mu je rekla da se ne opterećuje komentarima zavidnih ljudi, već da uživa.
 

- Gaduro razmažena. Toliko si gadna da te ne mogu gledati. Ćao Sara, mutava si, idi i obrazuj se - rekao je Brandon Soraji koja nije odustajala već ga je provocirala da je gej.
 

Soraja je Brandona izvređala preko svake mere. Rekla mu je da nikad nije ni vidio Ameriku, a kamoli da je bio u njoj. Rekla mu je da sigurno vidi pacova kad se pogleda u ogledalo te da je transvestit, ali da se ne mora stideti zbog toga.

2024 © - Vesti online