Četvrtak 19.05.2011.
06:45
B. B. - Vesti

Radivoje kasapio nesuđenu suprugu u Nemačkoj

Ulaz u zgradu u kojoj se odigrala drama
 

Kad je Radivoje S. saopštio partnerki, čiji identitet policija drži u tajnosti, da želi trajno da se nastani kod nje, došlo je do žestoke svađe. Po priči komšija, Radivoje je hteo da se venčaju, ali žena, koja je već nekoliko godina živela i radila u Šlicu, nije na to pristajala.


U jednom trenutku pobesneli muškarac posegnuo je za nožem i sa više uboda teško ranio nesuđenu suprugu. Ona je, međutim, uspela da pobegne iz stana do susedne zgrade, gde je zazvonila na vrata i tražila pomoć. Ubrzo je teško povređena žena u kritičnom stanju helikopterom prebačena u lokalnu bolnicu. Prema navodima policije i lekara, ona je sada van životne opasnosti i njeno zdravstveno stanje je stabilizovano.


U međuvremenu, Radivoje S. je pobegao sa mesta obračuna, pa je u ponedeljak uveče organizovana velika potraga u koju je bio uključen i policijski helikopter. Potraga je trajala celu noć, a policajcima je pomagalo i stanovništvo ovog mirnog gradića, koje je bilo vidno uznemireno zbog svega što se desilo.


U utorak ujutru svi su odahnuli, budući da je jedan građanin Šlica primetio sumnjivu osobu u blizini lokalnog kupališta i o tome odmah izvestio policiju. Čuvari reda su ubrzo potom uhapsili osumnjičenog Srbina koji nije pružao nikakav otpor, a tužilaštvo u Gisenu podiglo je protiv Radivoja S. optužnicu zbog pokušaja ubistva.

2024 © - Vesti online