Sreda 18.05.2011.
10:40
Vestionline

Ubrizgavala osmogodišnjoj ćerci botoks

Punjenje botoksom na svaka tri meseca 

Radnici socijalne službe su malu Britni odveli iz kuće uprkos žestokom protivljenju majke Keri. Slučaj je dospeo u žižu javnosti kada je prilog o majci emitovan na ABC u emisiji "Dobro jutro, Ameriko". Na hiljade šokiranih gledalaca zvalo je redakciju posle gledanja priloga u kojem majka devojčici ubrizgava injekcije botoksa u čelo.


"Želela sam da pomognem Britni da pobedi na izboru za mis. Ideju da joj ubrizgam botoks sam dobila od majki drugih devojčica koje na takmičenjima samo pričaju kako su svojim devojčicama stavile silikon u usne ili botoks kako bi izgledale lepše. Ne želim da moja ćerka bude jedina koja nije imala dodatnu pomoć na izboru", rekla je Keri.


"Ja svojoj ćerki pomažem da bude zvezda. Znam da će jednog dana biti model, glumica ili pevačica, i ja je sada podvrgavam raznim tretmanima da bi što duže imala mladalačko lice. Sve što želim jeste da Britni bude najveća zvezda na svetu", dodala je Keri.


Keri je osmogodišnju ćerku podvrgavala i bolnoj depilaciji voskom kako ne bi imala dlačice na nogama: "To je bilo vrlo, vrlo teško izdržati, ali ne mislim da bi jedna dama trebalo da ima dlake na nogama", rekla je Britni, čiji je otac preminuo pre četiri godine. Keri je botoks kupovala preko Interneta i jedna bočica od tri mililitra košta 150 dolara.

Trent Rorer, izvršni direktor socijalne službe San Franciska, bila je šokirana kada je odgledala prilog na televiziji. "Morali smo da reagujemo, bili smo zatrpani pozivima zabrinutih roditelja", rekla je ona.


Barbara Tomas, upravnica takmičenja za izbor najlepše devojčice u Kaliforniji, kaže da je smešno da deca dobijaju tretman botoksom. "To je smešno. Što će deci botoks? Pa deca nemaju bore. Ta žena je luda", rekla je ona.

Prodavala bebu na "Ibeju"

 

Preko Internet aukcijske kuće "Ibej" jedna žena iz američke države Mičigen ponudila je na prodaju dvogodišnju devojčicu. Portparol policije Mark Benet je objasnio da je žena čak pristala na ponudu jednog korisnika, koji je verovao da se radi o šali. Korisnik je potom alarmirao policiju i pomogao u potrazi za ženom.

Dnevni list "Holand Sentinel" je objavio da su policajci 20-godišnju ženu, koja je postavila oglas o prodaji detete na "Ibej", pronađena u mestu Alendejl Taunšip. Ona je čuvala dvogodišnju devojčicju, sa kojom je u srodstvu, i nju je ponudila preko Interneta.

Dete je policija predala majci, a Benet smatra da je ženi bilo važno samo da dođe do novca, i da verovatno ne bi dala dete.

2024 © - Vesti online