Utorak 17.05.2011.
21:43
Scandal, Kurir

Sanju Papić pretukao dečko?!

Sanja Papić je navodno dobila batine zbog bivšeg dečka
 

Kako beogradski list saznaje, Sanja je s dečkom, izvesnim Andrijom, došla u klub u kojem je s društvom bio i Stefan. S obzirom na to da je Papićeva veoma kulturna devojka, nije imalo smisla da prođe pored Stefana, a da mu se ne javi, što je razbesnelo njenog višemesečnog dečka.


- Andrija je Sanju izvukao iz gužve i odveo ispred toaleta kluba, gde joj je dva puta prosuo piće u facu, a onda počeo da joj lupa šamare – priča izvor "Kurira" s lica mesta i dodaje:


- Sanja je plakala dok ju je on tukao. Kad je obezbeđenje kluba videlo šta se dešava, odmah im je prišlo i razdvojilo ih. Papićeva je otišla kući, a dečko je odmah krenuo za njom.


Šta se izvan kluba dešavalo, ne zna se. Novinari su pozvali voditeljku emisije "Total tenis“ da im ispriča neprijatno iskustvo koje je doživela.


- Jao, jeste me napao, ali nije bilo fizičkog obračuna. Do mene su već stigle priče da se to veče desio skandal - prokomentarisala je u prvom mahu Sanja, a kad su joj opisali celu situaciju i objasnili da se izvor zatekao na licu mesta, rekla je:

– Ne znam šta da vam kažem, ja sam na Kanskom festivalu, vodim neke poslovne pregovore, nazovite me za sat da se lepo ispričamo.

2024 © - Vesti online