Ponedeljak 16.05.2011.
10:51
Vestionline

Prosinečki: Krivo mi je zbog mnogo stvari

Robert Prosinečki

"Kao što sam i rekao pre meča, Rad je pokazao da je odlična, dobro organizovana ekipa, da igraju dobre kontre i polu-kontre. I pored toga, mi smo dali dva gola, i posebno dominirali u prvh pola sata drugog poluvremena kada smo propustili nekoliko prilika. Istina, i Rad je imao nekoliko šansi, ali kada se sve sabere bili smo bolji za taj jedan gol. Siguran sam da je publika uživala, dobro je što se okupilo i pored ružnog vremena i meča Novaka Đokovića blizu 20.000 gledalaca", naveo je trener Crvene zvezde.

On je istakao da žali za nekoliko izgubljenih bodova u prethodnim kolima.

"Krivo mi je zbog mnogo stvari, a najviše zbog toga što smo slabo igrali drugo poluvreme protiv Partizana. Utakmicu sa OFK Beogradom smo odigrali dobro, čak i dali gol, ali ne bih da komentarišem dalje. Ima još tri utakmice do kraja, oni imaju tri boda prednosti i nešto lakše rivale, ali mi ćemo se boriti dok god ima i teoretske šanse", zaključio je Prosinečki.

On je na kraju čestitao Đoković pobedu na Mastersu u Rimu nad Rafaleom Nadalom (6:4, 6:4).

"Bravo za Noleta. Još jedan je ovojio. Svaka mu čast. Veliki je igrač", naveo je trener Crvene zvezde.

Gorela hrvatska zastava

 

Navijači Rada su na južnoj tribini zapalili hrvatsku zastavu, prozivali navijače Zvezde da bi i oni to rado učinili, ali ne mogu zbog Roberta Prosinečkog.

 

"Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama“, pisalo je u poruci protivničkim navijačima.

 

Skandiranje "Tole, lopove" čulo se tokom čitavog meča, a sudija Dejan Filipović je pretio da će prekinuti utakmicu u finišu.

2024 © - Vesti online