Nedelja 15.05.2011.
10:49
Vestionline

Partizan planira da tuži Gorana Ješića

Generalni sekretar "crno-belih" Darko Grubor potvrdio je da advokatski tim Partizana proučava izjave Ješića, i, ako bude potrebe, pokrenuće postupak protiv prvog čoveka Inđije.

"Ne želim previše da se bavim Inđijom, samo znam da smo protiv njih odigrali dve poštene utakmice. Kako oni igraju i šta rade u ostalim susretima, ne zanima me. Ovo je košarkaški scenario. Trn smo u oku zbog dominacije i trofeja koje osvajamo u poslednjih nekoliko sezona, i neko to pokušava da nam otme. Samo pišu saopštenja i žale se. Dva kluba su odgovorna za sve ovo, jer pojedinci koji sede u njima su dešavanja iz košarke preneli na fudbal", rekao je Grubor za "Sportski žurnal".

On je još ironično dodao:

"Namestili smo sve utakmice, uključujući i one sa Anderlehtom, a to smo učinili preko veza u UEFA"!

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je ovim povodom da mu je svega dosta, jer se protiv kluba na čijem je čelu vodi strašna hajka.

"Počeo je 'lov na veštice' od strane gubitnika! Stvaraju atmosferu linča, a svi koji pričaju o nekakvim nameštanjima lupaju gluposti! To je samo jedna u nizu neistina koje se iznose u javnost na račun Partizana", poručio je prvi čovek "crno-belih".
 

2024 © - Vesti online