Subota 14.05.2011.
08:50
Večernje novosti

Olarević odustao od prijave protiv Cece

Kako navode ''Novosti'', Olarević je bio iznenađen kada je čuo da je Prvo osnovno tužilaštvo na osnovu njegove prijave protiv pevačice i njenog zeta podiglo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja.

Odustaje od prijave: Aleksandar Olarević

- Ta krivična prijava je u fioci stajala četiri godine i sada kad je Ražnatovićeva sklopila sporazum sa tužilaštvom, neko je izvukao iz naftalina, zbog čega ne znam, niti me zanima - kazao je Olarević za beogradski list.

- Ovaj postupak sigurno nekome odgovara, da se opere posle svega što se dogodilo. Mogli su da je osude da su hteli, imali su sve crno na belo, imali su je na dlanu. Ne želim više time da se bavim, to me ne zanima. Zanimaju me moja porodica i obaveze koje imam. Niko me nije zvao, niti pretio, sam sam doneo ovakvu odluku - objasnio je predsednik FK Mladi proleter.

Na konstataciju da je tužilaštvo preuzelo da vodi postupak i da je suđenje zakazano za 19. jul, Olarević ističe da ga ne zanima da li će Ražnatovićevu osuditi i da se on neće pridružiti krivičnom gonjenju.

Viši sud u Beogradu usvojio je u ponedeljak sporazum o priznanju krivice između folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, njene sestre Lidije Veličković Ocokoljić i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Prema tom sporazumu, Ceca Ražnatović je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

2024 © - Vesti online